BCP LOGO 2019

Voor spuiten van je racefiets of carbon reparatie bel gerust : 0174 - 38 43 55

 

FaceBook

 

NL UK 

BCP Special Paintwork heeft naam gemaakt om haar spuitwerk werk van onder andere fietsen, brommer, motoren en meubels. Voorbeelden van ons werk kunt u dan ook zien in onze portfolio.

Wij bieden echter nog meer services aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor carbonreparatie of spotrepair. Is uw (carbon) frame gebroken ? Wij herstellen de breuk vakkundig voor u. Uw fiets is weer zo goed als nieuw. 

 

LEVENLANGE GARANTIE OP REPARATIES

Het repareren van frames is onze passie. Wij doen dit al maar dan 10 jaar en hebben meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van lakbeschadigingen. Wij staan dan ook voor 100% achter het werk dat wij afleveren en bieden een levenslange garantie zolang de fiets in uw bezit is. Dat is onze manier van klantenbinding.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Heeft u specifieke wensen ? Neem dan gerust contact met ons op. Om u snel van dienst te kunnen zijn geven wij de voorkeur aan telefonisch of whatsapp contact. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0174 - 38 43 55 / 06 53 44 62 54 U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of direct mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen uw mail waar mogelijk binnen 2 werkdagen behandelen.

 

Bekijk onze productpresentatie

presentatie

Bekende referenties

Dylan Groenewegen

Erik Dekker

Niki Terpstra

Dylan van Baarle