BCP LOGO 2019

Voor spuiten van je racefiets of carbon reparatie bel gerust : 0174 - 38 43 55

 

FaceBook

 

NL UK 

De specialiteit van BCP. Al vele jaren worden er fietsen gespoten van vele bekende merken en winkels. Waaronder de herlakkingen van GAZELLE. Voor KOGA spuiten wij alleen de special designs ( Leontien van Moorsel en Theo Bos) Van het merk DUELL en van HERWERDEN spuiten wij alles (handwerk maat frames).

 

Voor voorbeelden kunt u de foto’s bekijken op deze site. Alle fietsen die BCP spuit worden kaal aangeleverd. Dit houdt in een frame en voorvork. Als de fietsen van een soort metaal zijn worden deze eerst vetvrij gemaakt en daarna gestraald in de zandstraalcabine. Eventuele carbonnen achtervorken worden speciaal afgedekt zodat deze niet beschadigen tijdens het stralen. Deze delen worden namelijk geschuurd. Na het stralen worden de frames nagelopen of er eventueel nog verfresten zijn achtergebleven. Dan wordt het frame nog 1x licht opgeschuurd zodat de verf goed kan hechten.

 

Daarna worden de frames geëtst. Dit is om het roesten tegen te gaan onder de lak.  Na het etst proces worden de frames in de oven geplaatst om een goede temperatuur te krijgen voor de grondlak. De grondlak is de laatste lak onder de kleur. Deze is de basis voor de kleur. Nu kan de gewenste lak opgespoten worden. Als er natuurlijk nog verschillende kleuren of teksten op het frame komen worden deze netjes afgeplakt op bespoten. Dit gebeurd door de verschillende sjablonen. Hierdoor kan de tekst strak gemaakt worden op de frames. Stickers zijn hierdoor overbodig geworden. Als laatste word het frame in de blankelak gezet de blankelak zorgt voor de bescherming en de glans standaard is twee lagen en is voldoende. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor specialblank dat zijn vier lagen. Het eindresultaat is dan ook geweldig/

 

Bel ons gerust voor meer uitleg en als u vragen heeft en bekijk even onze foto's van resultaten

 

 

Bekijk onze productpresentatie

presentatie